Hozzávalók:
-1 kg burgonya
-1 db közepes padlizsán
-1 doboz zabtejszín(Oatly)
-2.5 dl házi kókusztej
-himalaya só, bors, füstölt édes-nemes paprika, tárkony, bazsalikom, szárított petrezselyem, bors
-olíva olaj
-5-6 gerezd fokhagyma
-biomargarin
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5wBasGuyjjHlFwmVwqkXmY9ei1reyQlYg398XdfPZmu420oRP0u7zK2-_d3KUdQiCqA6MUbG-VUXZEuk0C73s_0H0FyNY2aCOcuhs8RG_jD28LuyekVmEbOL8cI3MIBr37o6wX3nO98g/s400/Greta-15.jpg)
A vegán szépség az a környezet és egészségtudatos lény, aki bennünk lakozik. Akiben fájdalmat és együttérzést kelt mások szenvedése, legyen az állat, vagy ember. Aki nem járul hozzá a világméretű éhezéshez, az állatok lélektelen lemészárlásához, környezete, önmaga és földlakó társai pusztításához. Aki békét akar a világban, és tudatosan tesz azért, hogy benne béke legyen. Hiszem, hogy a vegán szépség, mindenkiben ott él. Csatlakozz, hogy felébredj és megismerhesd őt!Az igazi Önmagadat...
A sütőben sül a rakott krumpli. :)
VálaszTörlésA padlizsán sütésekor jutott eszembe hogy nem fog megkeseredni a pirospaprika? Gyorsan nyakon öntöttem egy kis vízzel..
nem keseredik meg, nem tudom miért, de nem :)
VálaszTörlés