Tökéletes édességekhez, tejberizs, tejbegríz, turmixok, koktélok, és egzotikus ételek, de akár tejszín, tejföl helyettesítésére is.
hozzávalók:
-egy csomag bio kókuszreszelék
-agave- vagy juharszirup, esetleg nyírfacukor, vagy nyers nádcukor(elhagyható)
-víz

Szia! :)
VálaszTörlésMiért kell beáztatni egy éjszakára és aztán leönteni a levét?
Üdv. Meli
szia Meli, azért, mert így megszívja magát nedvességgel, és könnyebben kinyerhetőek belőle a tejhez szükséges anyagok, és azért kell leszűrni, hogy a felesleget ne tegyük bele a tejbe :) pussz
VálaszTörlésSzia Gréta!
VálaszTörlésNagyon szeretem a blogodat, érdekes. Azt szeretném megkérdezni, hogy hűtőben meddig áll el a kókusztej? Köszönöm,
Szilvi
szia Sylvie,
VálaszTörlésköszönöm szépen :) a hűtőben pár napig áll el, de nálunk nagyon gyorsan fogy :)