A vegán szépség az a környezet és egészségtudatos lény, aki bennünk lakozik. Akiben fájdalmat és együttérzést kelt mások szenvedése, legyen az állat, vagy ember. Aki nem járul hozzá a világméretű éhezéshez, az állatok lélektelen lemészárlásához, környezete, önmaga és földlakó társai pusztításához. Aki békét akar a világban, és tudatosan tesz azért, hogy benne béke legyen. Hiszem, hogy a vegán szépség, mindenkiben ott él. Csatlakozz, hogy felébredj és megismerhesd őt!Az igazi Önmagadat...

2011. október 10., hétfő

Vegán sushi- avokádó maki

Kevesebb, mint tíz perc alatt most Te is megtanulhatod, hogyan készül a japán konyha világszerte kedvelt, és szuperegészséges gyorsétele, természetesen vegán változatban. A hozzávalók ma már egyszerűen beszerezhetőek a nagyobb bevásárlóközpontokban, vagy ázsiai termékeket forgalmazó boltokban. Az alapkészlet(nori(algalap), sushirizs, rizsecet, wasabi, és ecetes gyömbér, babmusz tekerő, pálcikák) megvétele után, bármikor, egyszerűen otthonodba varázsolhatod a sushibárok hangulatát, jóval olcsóbban mintha kimozdulnál otthonról. A tekercsekbe tulajdonképpen bármit tölthetsz, csak a fantáziád szabhat határt. Kreatív ötleteket, és jó étvágyat kívánok! :)

Külön köszönet Vera barátnőmnek aki megtanította nekem Madridban, hogyan készül a kedvenc ételem:)


Link

3 megjegyzés:

  1. draga vagy :)) Micsoda emlekek! Barmikor ujra tekerhetjuk a Makikat itt is :))

    VálaszTörlés
  2. @Verám, szuper volt, és még egyszer köszönöm. igen, bármikor én is :)

    Fafi: köszönöm, hogy szóltál, tényleg valamiért így lett beállítva, de módosítottam és most már nyilvánosan megtekinthető. elnézést!

    VálaszTörlés