A vegán szépség az a környezet és egészségtudatos lény, aki bennünk lakozik. Akiben fájdalmat és együttérzést kelt mások szenvedése, legyen az állat, vagy ember. Aki nem járul hozzá a világméretű éhezéshez, az állatok lélektelen lemészárlásához, környezete, önmaga és földlakó társai pusztításához. Aki békét akar a világban, és tudatosan tesz azért, hogy benne béke legyen. Hiszem, hogy a vegán szépség, mindenkiben ott él. Csatlakozz, hogy felébredj és megismerhesd őt!Az igazi Önmagadat...

2011. április 3., vasárnap

Az első lépések. Bemutatkozás

11 megjegyzés:

  1. Visszanézve az elmúlt éveimre, nem csinálnék semmit máshogyan a mai eszemmel, illetve minden tévedésem sokkal több jót hozott számomra, mint azt valaha is képzeltem volna akkor, de egyet bánok...
    jó lett volna a ha Évi születése előtt találkozom olyan Emberekkel, mint Te, mint Gitta, vagy mint Szamóca...

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus a video! Itt leszunk veled mi is vegig az uton! Sokat fogunk tanulni tovabbra, tudom! Puszi es koszonet azert, hogy ezt a missziot felvallalod masokert!

    VálaszTörlés
  3. vicger: en sem. mindennek igy kellett tortennie, hogy most azok lehessunk, akik vagyunk...itt vagyunk egymasnak, nem is kevesen, es egyutt konnyebb lesz;)

    globetrotter:koszi, es nagyon remeltem;) boldogga tesz, hogy segithetek, hogy itt vagytok es tamogattok.:)

    VálaszTörlés
  4. Háth tudod: én még nem léptem erre az útra, de el nem vágnám egy állat torkát sem, az tuti. Viszont még idáig sem jutottam el. De azt hiszem veled tartok. Ha teljesen nem is azonosulok a vegán életmóddal, de kipróbálom amit tudok majd.
    És mindig is azt imádtam a vegetarianizmusodban (huh le bírtam írni) hogy azért nem fordulsz el azoktól, akik nem így élnek. A barátaid vagyunk, különbözünk, de figyelünk egymásra!
    Nálunk Misi miatt kíváncsi vagyok a főztjeidre, hiszen tudod, ő inkább húst ehet, mint szénhidrátot, de a zöldség nálunk is a fő táplálék. Az oviban döbbennek is,hogy Nelli megeszik mindent, azt is amitől a többiek finnyáznak!
    Szóval jövök, amikor tudok :-)

    VálaszTörlés
  5. Nellianyu: aranyos vagy :)) nem, en nem fordulok el senkitol, a celom, a segites, es az is marad. a szeretet motival es az azt mondja, ne adjam fel. en is husevo voltam, tudom milyen nagy csapda, de azt is tudom, hogy utat kell mutatni ebbolkifele, a fejlodes ezt mutatja. nagyon remelem, hogy tetszeni fog. soksok huvelyest tervezek, amik tokeletes huspotlok, ami a feherjeket, aminosavakat illeti. egyebkent a db tokeletesen gyogyithato nyersetkezessel. de ezt majd emailben megbeszeljuk. orulok hogy jossz :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok!! Nagyon-nagyon pozitív energiák jöttek át a képernyőn keresztül is, örülök, hogy így "személyesen" is megismerhettelek!:-) És hát, üdv. a csapatban!:-) Sok sikert a továbbiakhoz!

    VálaszTörlés
  7. siccike: nagyon szépen köszönöm, köszönjük, hiszen ez csapatmunka!!! sokat jelent nekem minden támogatás, pozitív szó.és megtiszteltetés, hogy olvasol bennünket. mi is köszönjük!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Jó volt hallani a hangodat végre :) Ezenkívül tetszett is, amit elmondtál. A többit pedig tudod. Szívesebben eszem lencsefőzeléket, mint mondjuk csirkepaprikást...

    VálaszTörlés
  9. Mariann, jo volt veled "beszelgetni" koszonom!!!

    VálaszTörlés
  10. Szivbôl gratulálok minden eddiggi sikeredhez és törekvéseidhez, hogy ezt ilyen áthatóan és jó szívvel így elénk tárod és segíted az emberiséget a jó utra térésben... :).

    VálaszTörlés